W okresie jesienno-zimowym chętnie rozgrzewamy się talerzem gorącej zupy czy gulaszu. Ostatnio coraz częściej obok rodzimego rosołu czy białego żuru pojawiają się w naszym menu dania kuchni azjatyckiej, pełne aromatów, ziół, podkręcającego smak imbiru, chili, kolendry, trawy cytrynowej czy kokosa.
- Strona główna
- Kuchnia
- Cho(dź) na PHO!
Powiązane
Bruksela mówi „nie”. niedługo nie kupisz tego w Polsce
5 godzin temu
Wypoczynek w Lubelskiem. Co warto zwiedzić?
5 godzin temu
Jak zasłonić okno w kuchni?
5 godzin temu
Słodki Cypr. Tych deserów nie możesz przegapić!
8 godzin temu
Mango – owoc młodości
8 godzin temu
Polecane
Nieoczywiste powikłania cukrzycy
8 godzin temu
Masowe zatrucie na imprezie urodzinowej. Nie żyje 20 osób
13 godzin temu
Tragiczne zatrucie na Madagaskarze. 20 ofiar śmiertelnych
16 godzin temu