W okresie jesienno-zimowym chętnie rozgrzewamy się talerzem gorącej zupy czy gulaszu. Ostatnio coraz częściej obok rodzimego rosołu czy białego żuru pojawiają się w naszym menu dania kuchni azjatyckiej, pełne aromatów, ziół, podkręcającego smak imbiru, chili, kolendry, trawy cytrynowej czy kokosa.
- Strona główna
- Kuchnia
- Cho(dź) na PHO!
Powiązane
Siódme urodziny Alanka w Płocku. Wszyscy są zaproszeni!
7 godzin temu
Trzy kobiety, jedna kuchnia i brak spokoju
7 godzin temu
Milczałam przez dekadę
8 godzin temu
Chcesz Thermomix? Jest lepsza opcja, w dodatku za grosze
8 godzin temu
Polecane
Szczepienie na WZW B zmniejsza ryzyko cukrzycy
11 godzin temu
Jak uniknąć bólu pleców? Naukowcy zalecają prosty sposób
14 godzin temu
Rynek UE: Fałszywe leki zalewają internet
15 godzin temu
Plakat i hasło z okazji Światowego Dnia Cukrzycy 2025
17 godzin temu
Jak ćwiczenia wpływają na mózg?
18 godzin temu