Czekolada, wołowina i mleko w proszku z Polski na topie eksportu

radiokielce.pl 2 tygodni temu
Zdjęcie: W pierwszej połowie 2025 roku wartość polskiego eksportu żywności osiągnęła wzrost o 7,9 procent względem pierwszej połowy 2024 roku. / Fot. Canva



PAP

Serwis informacyjny PAP – codzienny Serwis Informacyjny to zawsze najbardziej aktualne i wiarygodne informacje o gospodarce, polityce, sprawach społecznych, kulturze, nauce i sporcie – przez 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu – z kraju i z zagranicy. CSI zawiera zarówno materiały własne, uzyskane przez dziennikarzy PAP, jak też doniesienia agencji prasowych z całego świata. W Serwisie publikowane są także komunikaty oficjalne instytucji rządowych oraz organizacji i podmiotów gospodarczych, w tym spółek giełdowych.
Wydawca: Polska Agencja Prasowa SA, 00-502 Warszawa, ul. Bracka 6/8; www.pap.pl

Idź do oryginalnego materiału