Uwielbiam flaki mimo, iż początkowo nie mogły mi przejść przez gardło. Z czasem doceniłem unikalny smak tej zupy i dziś nie potrafię sobie wyobrazić polskiej kuchni bez tej zupy. Dlatego dziś zapraszam was do przyrządzenia poznańskiej odmiany flaków. Przed wami Krezki! W celu przyrządzenia krezków potrzebujemy: 1 kg flaków cielęcych 2 marchewki 1 pieruszka 1/2 […]
Danie dnia. Krezki, czyli flaki po poznańsku
srebrnykompas.pl 3 tygodni temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Danie dnia. Krezki, czyli flaki po poznańsku
Powiązane
Zacznij wypłacać gotówkę. Apelują o to banki
1 godzina temu
Uwaga – brak prądu
1 godzina temu
Polecane
Agencja PR Inspiration dla Biowen
3 godzin temu
Probiotyki – dlaczego warto je stosować?
13 godzin temu
Nowe badanie: Leczenie otyłości może chronić przed rakiem
20 godzin temu
Biegunka: co może polecić farmaceuta? [edukacja pacjenta]
23 godzin temu