Dostałam ponad kilogram jagód – szczęściara! W pierwszej kolejności pomyślałam, iż zrobię jagodzianki, ale dzieci nie ma w domu, a my nie dalibyśmy rady we dwójkę zjeść całej blachy. Zatem wybór padł na dżem. Ale nie taki klasyczny, z samych jagód, a raczej ulepszony, bo z dodatkiem soczystych moreli. Jagodzianki zrobię na weekend, to zawiozę […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Dżem z jagód i moreli – rewelacja!
Powiązane
Zamek w Liwie ugościł smakoszy kuchni historycznej
38 minut temu
Szef kuchni o tajemnicach wędzonych potraw
42 minut temu
Bar Małgosia w Kłodzku ponownie otwarty
50 minut temu
Polecane
Nie kąpmy się w fontannach!
58 minut temu
Uwaga: Salmonella na powierzchni skorupek jaj! [FOTO]
5 godzin temu