Mogą być z różą, z dżemem truskawkowym lub adwokatem. Nie ma to większego znaczenia, bo raz do roku, w tłusty czwartek, niemal każdy Polak staje się wielkim amatorem pączków w każdej postaci. Nie zaszkodzą, o ile po uczcie będziemy się ruszać. Tradycyjny pączek powinien być usmażony na smalcu na złoto i wypełniony słodkim nadzieniem.
Jak spalić pączka?
polishexpress.au 5 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Jak spalić pączka?
Powiązane
Pâté z leśnych grzybów
1 godzina temu
Knedle ze śliwkami – Budyniowe
1 godzina temu
Polecane
Kortyzol – regulator stresu
5 godzin temu
Kolejne spotkanie w ŚCO dla pacjentów ze stomią
10 godzin temu
Sensor CGM a glukometr – dlaczego NIE PORÓWNYWAĆ wyników?
11 godzin temu