
Magda Gessler zawsze dodaje je do rosołu. Bez tych dwóch składników nie ma dobrej zupy
odzywianie.wprost.pl 5 godzin temu
Zdjęcie: Rosół Źródło: Freepik
Rosół to jeden z najpopularniejszych polskich przysmaków. Magda Gessler dodaje do niego dwa proste składniki, o których Polacy zwykle zapominają. Bez nich, zdaniem restauratorki, dobra zupa nie istnieje.

- Strona główna
- Celebryci
- Magda Gessler zawsze dodaje je do rosołu. Bez tych dwóch składników nie ma dobrej zupy
Powiązane
Ile będzie zarabiał papież Leon XIV?
1 godzina temu
Mirosław Zbrojewicz został dziadkiem. Znamy imię wnuka
2 godzin temu
Polecane
Wiosenne prace w Szczyrku. Ostatnia prosta modernizacji
5 godzin temu
Wpis Żyły robi furorę. "El prezident"
1 dzień temu