Mało kto dodaje do pieczarkowej. Wystarczy odrobina, a zupa będzie lepsza, niż na mięsie
smakosze.pl 3 tygodni temu
Zdjęcie: zupa na obiad
Oto przepis na podkręconą pieczarkową. Zupa z dodatkami nabiera niezwykłego smaku i jest 100 razy lepsza, niż na mięsie. Choć jej głównym składnikiem są pieczarki, pełnią aromatu zbliża się do leśnych grzybów.
- Strona główna
- Kuchnia
- Mało kto dodaje do pieczarkowej. Wystarczy odrobina, a zupa będzie lepsza, niż na mięsie
Powiązane
Zacznij wypłacać gotówkę. Apelują o to banki
1 godzina temu
Uwaga – brak prądu
1 godzina temu
Polecane
Agencja PR Inspiration dla Biowen
3 godzin temu
Probiotyki – dlaczego warto je stosować?
14 godzin temu
Nowe badanie: Leczenie otyłości może chronić przed rakiem
20 godzin temu