Są chrupiące, słodkie i nadają się do podania choćby najbardziej zatwardziałym fanom „zwykłej mąki”. Gofry uwielbiam! Żeby nie nabawić się wyrzutów sumienia, kombinuję i staram się wymyślać nieco zdrowsze warianty od tradycyjnych gofrów z całkiem sporą ilością masła, cukru i mąki pszennej (ale od święta jemy i takie!). Kiedy Nela była mała, najczęściej piekłam gofry […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Najlepsze gofry bezglutenowe ever!
Powiązane
Polecane
Zakazana o poranku. Krótka droga do nadwagi i cukrzycy
3 godzin temu
26.06.2025 Żyj zdrowo – dieta low FODMAP
18 godzin temu
Niby wiemy... ale wciąż tyjemy
22 godzin temu
Integracja polsko-niemiecka diabetyków w Zielonej Górze
23 godzin temu