Obniża poziom cholesterolu i wspiera serce. Warto ją jeść codziennie
kobieta.onet.pl 19 godzin temu
Zdjęcie: BEW1C8B8D02
Ta popularna roślina znana z kuchni Bliskiego Wschodu, może być znacznie bardziej wartościowa, niż dotychczas sądzono. Najnowsze badania wskazują, iż ten niepozorny składnik diety może przynieść ogromne korzyści dla zdrowia serca.
- Strona główna
- Kuchnia
- Obniża poziom cholesterolu i wspiera serce. Warto ją jeść codziennie
Powiązane
Nalewka czereśniowa
8 godzin temu
Warzywoda gotowy na Byla (wideo)
8 godzin temu
Aleksandrów: Piknik rodzinny z okazji Dnia Dziecka
9 godzin temu
To już pewne. W Płocku będzie drugi sklep Action
9 godzin temu
Tarta z kremem waniliowym i truskawkami
10 godzin temu
Polecane
Stworzyli przełomowy sensor. Koniec zatruć metanolem?
15 godzin temu
Zioła a cukrzyca
16 godzin temu
"Mocarz" zachwycił choćby "Lewą". Działa nie tylko na kaca
19 godzin temu
Probiotyki po antybiotykach - dlaczego są tak ważne?
21 godzin temu