Przepis na te placki poznałem w Bieszczadach. Robi się je na sodzie
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: proziaki
Czas na kuchnię regionalną. Tym razem zwrócimy się w stronę Bieszczad, skąd pochodzą proziaki, czyli placki robione na sodzie oczyszczonej. Ich przygotowane jest banalne, a smak… po prostu nieziemski. Zrób i przekonaj się o tym na własnym podniebieniu.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przepis na te placki poznałem w Bieszczadach. Robi się je na sodzie
Powiązane
Czy dziecko po podstawówce potrafi samo zrobić kanapkę?
16 minut temu
Prawie wszystko jest w porządku
51 minut temu
Polecane
Kiedy Sławosz Uznański-Wiśniewski wróci do Polski?
19 godzin temu
Czarny bez – czy aby zawsze taki zdrowy?
1 dzień temu