Przepis na te placki poznałem w Bieszczadach. Robi się je na sodzie
smakosze.pl 3 tygodni temu
Zdjęcie: proziaki
Czas na kuchnię regionalną. Tym razem zwrócimy się w stronę Bieszczad, skąd pochodzą proziaki, czyli placki robione na sodzie oczyszczonej. Ich przygotowane jest banalne, a smak… po prostu nieziemski. Zrób i przekonaj się o tym na własnym podniebieniu.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przepis na te placki poznałem w Bieszczadach. Robi się je na sodzie
Powiązane
Tak było na Nocy Muzeów w Krasnymstawie [GALERIA ZDJĘĆ]
2 godzin temu
Polecane
Ozempic zmienia smak potraw? "Mięso miało smak obory"
4 godzin temu
Samolot MiG-21PF jedną z atrakcji kieleckiej Nocy Muzeów
15 godzin temu
Czego nie należy mówić dziecku?
1 dzień temu
9 objawów cukrzycy, które większość ludzi ignoruje
1 dzień temu