Dzieci przez dwie godziny miały okazję nie tylko próbować wiosennych smaków, ale również tworzyć je własnoręcznie. Kolorowe szaszłyki z owoców, aromatyczne babeczki marchewkowe i orzeźwiający napój malinowo-miętowy – to tylko niektóre z kulinarnych przygód, które ...
„Wiosna na talerzu” w ZSCKR Rzemień. Przedszkolaki gotowały, uczyły się i odkrywały smaki natury
Zdjęcie: „Wiosna na talerzu” to znacznie więcej niż tylko kulinarne warsztaty. | foto ZSCKR
Wszystko za sprawą wyjątkowych warsztatów edukacyjno-kulinarnych pod hasłem „Wiosna na talerzu”, zorganizowanych przez nauczycielkę Janinę Bierzyńską.
Dzieci przez dwie godziny miały okazję nie tylko próbować wiosennych smaków, ale również tworzyć je własnoręcznie. Kolorowe szaszłyki z owoców, aromatyczne babeczki marchewkowe i orzeźwiający napój malinowo-miętowy – to tylko niektóre z kulinarnych przygód, które ...
Dzieci przez dwie godziny miały okazję nie tylko próbować wiosennych smaków, ale również tworzyć je własnoręcznie. Kolorowe szaszłyki z owoców, aromatyczne babeczki marchewkowe i orzeźwiający napój malinowo-miętowy – to tylko niektóre z kulinarnych przygód, które ...