Wlej do wody przy gotowaniu jajek. Nie ma szans, iż popękają
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: gotowanie jajek
Przygotowujesz potrawy na Wielkanoc, a jajka podczas gotowania pękają? Ten irytujący problem nie jest powodem do zmartwień. Wiemy jak skutecznie go uniknąć. Niezbędny jest jeden produkt, który znajduje się w każdej kuchni.
- Strona główna
- Kuchnia
- Wlej do wody przy gotowaniu jajek. Nie ma szans, iż popękają
Powiązane
Grillowane kolby kukurydzy z masłem ziołowym
4 godzin temu
Nie tylko smak! Poznaj zdrowotne supermoce pieczarek
7 godzin temu
Warsztaty tworzenia graffiti w Urban Lab
7 godzin temu
Polecane
Tost z fetą, bobem i szparagami
5 godzin temu
Medycyna Praktyczna.pl – Postulaty chorych na NChZJ
8 godzin temu
Bezpłatna akcja profilaktyczna dla mieszkańców Rzeszowa
13 godzin temu
Rzekomy pomór drobiu w regionie. Rozpoczęły się kontrole
15 godzin temu