Dodawaj do serów, mięs czy sałatek. Zbawienne dla jelit i serca
kobieta.interia.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: Przepis na kiszone winogrona
Kiedy myślimy o kiszonkach, do głowy przychodzą raczej ogórki, kapusta, może coraz modniejsze rzodkiewki. Ale winogrona? Brzmi jak kulinarny żart albo kolejny eksperyment. Sama byłam sceptyczna - do czasu, aż spróbowałam!
- Strona główna
- Kobieta
- Dodawaj do serów, mięs czy sałatek. Zbawienne dla jelit i serca
Powiązane
19 zagadek, które są trudniejsze, niż się wydaje
4 godzin temu
Polecane
Polskie rzeki wysychają. Czy grozi nam pustynnienie?
48 minut temu
Odnaleziono zaginione niemowlę i jego 17-letnią matkę
1 godzina temu
Nieproszone zwolnienie w pracy
4 godzin temu
Nie kupisz chipsów po 20:00. Nowy zakaz
5 godzin temu