Kapustę pekińską pokroić. Przełożyć do garnka z zimną wodą. Przepłukać, odcisnąć i przełożyć do miski. Posolić,...
"Ewa gotuje": Kimchi
interia.tv 3 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- "Ewa gotuje": Kimchi
Powiązane
Piknik Rodzinny w Mikołesce
3 godzin temu
Smak Polski w Nowym Jorku
3 godzin temu
Na rynku trwa 9. edycja Rzeszowskiego Festiwalu Piwa
3 godzin temu
Piknik nad Skotnickim Jeziorem Marzeń
4 godzin temu
Artystyczne śniadanie na trawie w Willi Lentza
4 godzin temu
Polecane
Jakie są normy cholesterolu we krwi? Aktualne wytyczne
8 godzin temu
Groźna kawa. Na skróty ale niezdrowa
13 godzin temu
Otyłość to nie tylko problemem z wyglądem
1 dzień temu
Zdrowie wśród zieleni – Biała Sobota już jutro
1 dzień temu