Pasty kanapkowe, chociaż najczęściej kojarzą się ze śniadaniem, świetnie sprawdzą się też jako szybka przekąska, lunch bądź podwieczorek. Można je podawać na pieczywie (chlebie, bułkach, obwarzankach) albo serwować z krakersami czy warzywami. W zależności od tego, na co akurat macie ochotę lub… co macie pod ręką. W takiej formie będą doskonałym starterem (na przykład przed głównym daniem) dla odwiedzających Was gości. W moim przypadku to zawsze się sprawdza!
Ewa Wachowicz: Pasty (nie) tylko na śniadanie
angora24.pl 3 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Pasty (nie) tylko na śniadanie
Powiązane
Polecane
Zdrowie wśród zieleni – Biała Sobota już jutro
3 godzin temu
Codzienność z cukrzycą
10 godzin temu