Firmy cateringowe tak chcą walczyć z marnowaniem żywności
rp.pl 8 godzin temu
Zdjęcie: Foto: Adobe Stock
Z codziennych dostaw korzystają miliony osób, a teraz branża cateringowa chce walczyć z problemem niewykorzystywanych nadwyżek produkcyjnych, dotąd często wyrzucanych. Można je będzie taniej kupić. To jeden z pierwszych tego typu projektów na świecie
- Strona główna
- Kuchnia
- Firmy cateringowe tak chcą walczyć z marnowaniem żywności
Powiązane
Sprytny deser z porzeczkami. Bije na głowę klasyczną tartę
1 godzina temu
Oszczędności w Dino? Sprawdź najnowszą gazetkę
1 godzina temu
Fatalne wieści dla miłośników sera. Naukowcy ostrzegają
2 godzin temu
Polecane
Sinice atakują. Zamknięte kąpieliska nad Bałtykiem
4 godzin temu