Kulinarne faux pas za 4 tys. euro. Włoska restauracja w ogniu krytyki
rmf24.pl 18 godzin temu
Zdjęcie: /Shutterstock
W północnowłoskim Trydencie - Górnej Adydze restauracja została ukarana kwotą 4 tysięcy euro za podawanie klientom sera Grana Padano zamiast obiecanego w menu Parmigiano Reggiano. Sprawę wykryli przedstawiciele konsorcjum producentów parmezanu.
- Strona główna
- Kuchnia
- Kulinarne faux pas za 4 tys. euro. Włoska restauracja w ogniu krytyki
Powiązane
Pożar Mat's Food w Czudcu. Zrzutka dla Wujka Mateusza
2 godzin temu
Polecane
Moje Zdrowie – pierwsze podsumowanie programu
10 godzin temu
Wycofano suplementy Dody. Jej reakcja? "Nic nie zrozumiała"
10 godzin temu
Wegovy – nowy lek na otyłość
16 godzin temu
Tragedia po urodzinach. Nie żyje sześciolatek. Winny balon
16 godzin temu