Austriacy rozkoszują się misternie i cienko wywałkowanymi struclami, Francuzi do perfekcji opanowali wypiekanie delikatnych makaroników, Polacy chwalą się sernikami i szarlotkami, a Amerykanie przygotowują swoje „placki” (pies) w głębokiej foremce. Nie ma chyba w naszym domu nic bardziej jesiennego niż właśnie amerykańskie pumpkin pie. Koniecznie z przyprawą dyniową – zapachem jesieni.
- Strona główna
- Kuchnia
- Masz babo placek. Dyniowy
Powiązane
Bruksela mówi „nie”. niedługo nie kupisz tego w Polsce
4 godzin temu
Wypoczynek w Lubelskiem. Co warto zwiedzić?
4 godzin temu
Jak zasłonić okno w kuchni?
4 godzin temu
Słodki Cypr. Tych deserów nie możesz przegapić!
6 godzin temu
Mango – owoc młodości
7 godzin temu
Polecane
Nieoczywiste powikłania cukrzycy
6 godzin temu
Masowe zatrucie na imprezie urodzinowej. Nie żyje 20 osób
11 godzin temu
Tragiczne zatrucie na Madagaskarze. 20 ofiar śmiertelnych
15 godzin temu