Austriacy rozkoszują się misternie i cienko wywałkowanymi struclami, Francuzi do perfekcji opanowali wypiekanie delikatnych makaroników, Polacy chwalą się sernikami i szarlotkami, a Amerykanie przygotowują swoje „placki” (pies) w głębokiej foremce. Nie ma chyba w naszym domu nic bardziej jesiennego niż właśnie amerykańskie pumpkin pie. Koniecznie z przyprawą dyniową – zapachem jesieni.
- Strona główna
- Kuchnia
- Masz babo placek. Dyniowy
Powiązane
Świnie GMO trafią do sklepów. Jest oficjalna zgoda
56 minut temu
Dzień Matki w Borsch, Vodka and Tears | 11.05 Windsor
1 godzina temu
Polecane
Doda promuje "cudowne" suplementy. Lekarze oburzeni
3 godzin temu
Bisakodyl a karmienie piersią – Wyjaśniamy!
4 godzin temu
Otwarcie nowej apteki w Rzeszowie [ZDJĘCIA]
5 godzin temu