Odmian kimchi jest grubo ponad sto i podawane jest na najrozmaitsze sposoby, jako dodatek do smażonego ryżu, pizzy czy burgerów. Każdy koreański region ma własny przepis. Niezależnie od wersji, kimchi to naturalna dawka zdrowia.
- Strona główna
- Kuchnia
- Siejmy ferment!
Powiązane
Bruksela mówi „nie”. niedługo nie kupisz tego w Polsce
4 godzin temu
Wypoczynek w Lubelskiem. Co warto zwiedzić?
4 godzin temu
Jak zasłonić okno w kuchni?
4 godzin temu
Słodki Cypr. Tych deserów nie możesz przegapić!
7 godzin temu
Mango – owoc młodości
7 godzin temu
Polecane
Nieoczywiste powikłania cukrzycy
6 godzin temu
Masowe zatrucie na imprezie urodzinowej. Nie żyje 20 osób
11 godzin temu
Tragiczne zatrucie na Madagaskarze. 20 ofiar śmiertelnych
15 godzin temu