Wrzesień to piękny czas, kiedy dom wypełnia szczególny aromat: czas na śliwki. W placku drożdżowym, kruchej tarcie, zamknięte w słoikach w formie chutney i powideł. Śliwki mają wszechstronną naturę, a za cierpliwe podejście odwdzięczają się wspaniałym smakiem w ponure zimowe wieczory.
- Strona główna
- Kuchnia
- Śliwka nie tylko w kompot
Powiązane
Siódme urodziny Alanka w Płocku. Wszyscy są zaproszeni!
7 godzin temu
Trzy kobiety, jedna kuchnia i brak spokoju
7 godzin temu
Milczałam przez dekadę
8 godzin temu
Chcesz Thermomix? Jest lepsza opcja, w dodatku za grosze
8 godzin temu
Polecane
Szczepienie na WZW B zmniejsza ryzyko cukrzycy
11 godzin temu
Jak uniknąć bólu pleców? Naukowcy zalecają prosty sposób
14 godzin temu
Rynek UE: Fałszywe leki zalewają internet
15 godzin temu
Plakat i hasło z okazji Światowego Dnia Cukrzycy 2025
17 godzin temu
Jak ćwiczenia wpływają na mózg?
17 godzin temu