Ten majonez bije na głowę sklepowe. Bez konserwantów, a wytrzyma w lodówce 3 miesiące
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: majonez fermentowany
Majonez to produkt, który kojarzy się z Wielkanocą. Jest niezbędnym składnikiem wielu sałatek. Zamiast kupować go w sklepie, zrób go sam w domu. Dzięki fermentacji wytrzyma w lodówce choćby 3 miesiące.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ten majonez bije na głowę sklepowe. Bez konserwantów, a wytrzyma w lodówce 3 miesiące
Powiązane
24.05.2025 Ekoradio Lublin – Szturm Twierdzy Zamość
45 minut temu
Kaliszobranie na Piwonicach
58 minut temu
Muzea PRL
1 godzina temu
Polecane
Masowe zatrucie w Krakowie
3 godzin temu
Zatrucie w hostelu, objawy u 47 osób. To głównie dzieci
19 godzin temu