Zmniejsza ryzyko nowotworu. Badania: jedz przynajmniej raz w tygodniu
kobieta.onet.pl 4 godzin temu
Zdjęcie: Kapusta
Warzywa krzyżowe, w tym kapusta, brokuły, kalafior czy jarmuż, budzą coraz większe zainteresowanie naukowców ze względu na ich potencjał w zapobieganiu wielu schorzeniom, w tym chorobom nowotworowym. Wykazali to naukowcy z National Cancer Institute.
- Strona główna
- Kuchnia
- Zmniejsza ryzyko nowotworu. Badania: jedz przynajmniej raz w tygodniu
Powiązane
BONA – partner, który zna smak sukcesu
1 godzina temu
Uwaga! Pilny komunikat sanepidu w Hrubieszowie
2 godzin temu
Polecane
Jakie składniki są ukryte w produktach sportowych?
3 godzin temu
Milusińscy z 4 kątów. Czerwiec 2025 r.
7 godzin temu
Codzienne nawyki, które mogą negatywnie wpływać na wzrok
10 godzin temu
Metformina znacznie zwiększa szanse na długowieczność?
10 godzin temu