Nie lej na patelnię, to najgorszy tłuszcz do jajek. Będą paskudne i niezdrowe
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: smażenie jajek
Za dobre jajka sadzone technika przygotowania odpowiada bodaj bardziej niż sam produkt. Oto jak zrobić najlepsze możliwe jajka tego typu, doskonałe zarówno na śniadanie, jak i na obiad.
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie lej na patelnię, to najgorszy tłuszcz do jajek. Będą paskudne i niezdrowe
Powiązane
To ciasto jest hitem. Wygrało konkurs dla KGW [PRZEPIS]
2 godzin temu
Nie każdy zna odpowiedź. Czy trzeba obierać rabarbar?
3 godzin temu
Polecane
Masowe zatrucie w Krakowie
2 godzin temu
Zatrucie w hostelu, objawy u 47 osób. To głównie dzieci
18 godzin temu