Nie wszystkie węglowodany są „złe”
wgospodarce.pl 8 godzin temu
Zdjęcie: Ryż, makaron, ziemniaki - popularne źródła węglowodanów w diecie / autor: Pixabay
W ramach codziennego żywienia warto uwzględniać produkty będące źródłem węglowodanów złożonych, dostarczających istotnych mikroskładników
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie wszystkie węglowodany są „złe”
Powiązane
Zajęcia wakacyjne w tymbarskiej bibliotece
4 godzin temu
Adepci jujutsu – szkoleni w systemie modern combat
6 godzin temu
Zbigniew Ziobro: Walka z nowotworem
6 godzin temu
Miejsce na Kujawach, wspomnienia z dzieciństwa..........
6 godzin temu
Polecane
Jak zmniejszyć ryzyko chorób? najważniejsze są nawyki
11 godzin temu
Sinice atakują. Zamknięte kąpieliska nad Bałtykiem
13 godzin temu