Nie wyrzucam jajek, które zostały po świętach. Robię z nich najlepsze na świecie kotlety
smakosze.pl 4 tygodni temu
Zdjęcie: kotlety z jajek
Jeśli po świętach Wielkiejnocy masz dość mięsa, ale nie masz jeszcze dość jajek, możesz wykorzystać ten przepis. Przyda się do zużycia nadmiarowych jajek na twardo, pochodzących np. z pisanek.
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie wyrzucam jajek, które zostały po świętach. Robię z nich najlepsze na świecie kotlety
Powiązane
Twarze Podlaskiego Centrum Produktu Lokalnego
1 godzina temu
Ewa Wachowicz: Zielone szparagi w roli głównej
2 godzin temu
Polacy pokochali luksus i wyjątkowe doświadczenia
2 godzin temu
Tu jest jakby luksusowo – smaki PRL-u
3 godzin temu
Domówka bez bałaganu i jedzenie, które robi wrażenie
4 godzin temu
Polecane
Inhibitory SGLT-2 korzystne dla funkcji nerek
4 godzin temu
Nieswoiste zapalenia jelit – skończmy ze wstydem
7 godzin temu
Co dla niemowlaka (0-1 r.ż.) na… [tabela]
9 godzin temu