Weź szparagi, owiń je szynką i zawiń w ciasto francuskie. Sezon już trwa
smakosze.pl 3 tygodni temu
Zdjęcie: roladki z ciasta francuskiego
Szparagi to pierwszy wiosenny produkt, który tanieje w oczach i każe nam się jeść w każdej możliwej kombinacji. Oto jedna z nich – ekspresowe szparagi w cieście francuskim, doskonałe na przekąskę czy kolację.
- Strona główna
- Kuchnia
- Weź szparagi, owiń je szynką i zawiń w ciasto francuskie. Sezon już trwa
Powiązane
Szybki Obiad z Pieczarek i Kapusty – Tani, Prosty i Pyszny!
1 godzina temu
Sezon na szparagi. Są pyszne i teraz najtańsze!
1 godzina temu
Polecane
Agencja PR Inspiration dla Biowen
4 godzin temu
Probiotyki – dlaczego warto je stosować?
14 godzin temu
Nowe badanie: Leczenie otyłości może chronić przed rakiem
21 godzin temu