Z ugotowanego mięsa robię pyszny dodatek do rosołu. Bije na głowę kluseczki i makaron
smakosze.pl 4 tygodni temu
Zdjęcie: rosół w garnku
Oto świetny pomysł na nieszablonowy dodatek do zwykłego rosołu. W duchu wykorzystania resztek i w nowym obliczu, takie mięsne pulpeciki są świetną odmianą od makaronu, z którym serwujemy tę zupę na co dzień.
- Strona główna
- Kuchnia
- Z ugotowanego mięsa robię pyszny dodatek do rosołu. Bije na głowę kluseczki i makaron
Powiązane
Grecki street food
7 godzin temu
XIV Turniej Rycerski na zamku w Czersku
9 godzin temu
Twarze Podlaskiego Centrum Produktu Lokalnego
10 godzin temu
Gdzie umieścić czujnik czadu i gazu?
10 godzin temu
Ewa Wachowicz: Zielone szparagi w roli głównej
11 godzin temu
Polacy pokochali luksus i wyjątkowe doświadczenia
11 godzin temu
Polecane
Inhibitory SGLT-2 korzystne dla funkcji nerek
13 godzin temu
Zdrowo Poinformowani – wyrostek robaczkowy
14 godzin temu
Nieswoiste zapalenia jelit – skończmy ze wstydem
16 godzin temu