Wielkanoc to czas, gdy na stole pojawiają się nie tylko jajka i sałatki, ale także różnorodne wędliny i pasztety. Choć w sklepach możemy znaleźć gotowe wyroby, to nic nie zastąpi smaku domowego pasztetu. Mrożone grzyby to doskonała alternatywa w porze, gdy świeże grzyby leśne są niedostępne. Choć nieco łagodniejsze w smaku, doskonale sprawdzają się w pasztecie, wprowadzając subtelny leśny aromat. Ponadto mają tę zaletę, iż są łatwe do przechowywania.
Ewa Wachowicz: Pasztet z mrożonymi grzybami
angora24.pl 1 miesiąc temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Pasztet z mrożonymi grzybami
Powiązane
Wernisaż Tymbarczanki Agaty Majeran
4 godzin temu
Tokarnia pełna kulinarnego dziedzictwa
5 godzin temu
Jak w gotowaniu uczeń przerósł mistrza
5 godzin temu
Świętuj Dzień Mamy z Radiem eM i wygraj nagrody!
6 godzin temu
Tak wygląda pub Mentzena. Pozycje w menu mogą zaskoczyć
8 godzin temu
Polecane
Pasożyty jelitowe – cisi intruzi w Twoim…
1 dzień temu
Masowe zatrucie w Krakowie
1 dzień temu