Obecnie wiele osób stawia na produkty wegetariańskie, jednak niektórzy wciąż nie wyobrażają sobie grilla bez porządnej mięsnej porcji. Od zawsze podkreślam, iż na ruszt można wrzucić niemal wszystko. choćby owoce! Uważam jednak, iż najpopularniejsze są produkty mięsne. Wcześ niej zamarynowane są kruche i aromatyczne. Ich zapach zawsze kojarzy się z ciepłym wieczorem przy grillu, w otoczeniu znajomych. Uwielbiam takie chwile spędzone z moimi bliskimi. Zwłaszcza iż w tej chwili nie mamy na to zbyt wiele czasu.
Ewa Wachowicz: Sezon grillowy, czyli żeberka z rusztu
angora24.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Sezon grillowy, czyli żeberka z rusztu
Powiązane
Słodki smak Polski
2 godzin temu
Polecane
Kiedy Sławosz Uznański-Wiśniewski wróci do Polski?
4 godzin temu
Czarny bez – czy aby zawsze taki zdrowy?
22 godzin temu