Obecnie wiele osób stawia na produkty wegetariańskie, jednak niektórzy wciąż nie wyobrażają sobie grilla bez porządnej mięsnej porcji. Od zawsze podkreślam, iż na ruszt można wrzucić niemal wszystko. choćby owoce! Uważam jednak, iż najpopularniejsze są produkty mięsne. Wcześ niej zamarynowane są kruche i aromatyczne. Ich zapach zawsze kojarzy się z ciepłym wieczorem przy grillu, w otoczeniu znajomych. Uwielbiam takie chwile spędzone z moimi bliskimi. Zwłaszcza iż w tej chwili nie mamy na to zbyt wiele czasu.
Ewa Wachowicz: Sezon grillowy, czyli żeberka z rusztu
angora24.pl 2 tygodni temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Sezon grillowy, czyli żeberka z rusztu
Powiązane
17.05.2025 Etnosfera
2 godzin temu
Grillowane portobello w bułce z hummusem
7 godzin temu
Niezapomniana przygoda nad Bałtykiem
11 godzin temu
Polecane
9 objawów cukrzycy, które większość ludzi ignoruje
32 minut temu
Jak powinien wyglądać zdrowy odbyt?
4 godzin temu
Międzynarodowy dzień Celiakii i nie tylko
13 godzin temu