GIS ostrzega przed chrupkami. Miały być bez glutenu
                        rmf24.pl                                    15 godzin temu
                    
        
        
            
                        Zdjęcie: /Shutterstock            
            
            
            
            
                            
                        Główny Inspektorat Sanitarny ostrzega przed obecnością glutenu w partii chrupek kukurydzianych, które oznakowano jako bezglutenowe. Ich spożycie przez osoby z alergią bądź nietolerancją na gluten może wywołać reakcję alergiczną. Producent wycofuje z rynku produkt.                                
                    
        
    - Strona główna
 - Kuchnia
 - GIS ostrzega przed chrupkami. Miały być bez glutenu
 
Powiązane
Żadna Biedronka, żaden Lidl. To tu są najlepsze kiszonki
                                1 godzina temu 
            
        Warzywna skarby jesieni na Podlasiu
                                1 godzina temu 
            
        Polecane
Kolejki do lekarzy. Blisko 800 tysięcy nieodwołanych wizyt
                                1 godzina temu 
            
        














