To mięso było przysmakiem w PRL-u. Jest pełne białka i kolagenu
kobieta.onet.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: wołowina
Przez lata zapomniana przez wielu miłośników polskiej kuchni, łata wołowa zaczyna wracać do łask. Delikatne i pełne cennych składników odżywczych mięso, które niegdyś było popularnym elementem tradycyjnych dań, dziś znów zyskuje miejsce w zdrowych jadłospisach.
- Strona główna
- Kuchnia
- To mięso było przysmakiem w PRL-u. Jest pełne białka i kolagenu
Powiązane
Złamane skrzydła miłości: gdy przeszłość puka do drzwi
8 godzin temu
Domowy ajwar. Prosty, aromatyczny i lepszy niż ze sklepu
9 godzin temu
Polecane
Popularny suplement. Tak rozpoznasz, iż bierzesz za dużo
13 godzin temu
"Uprawianie cyrku". Lekarz bez ogródek mówi o celebrytach
15 godzin temu