Weź liście kapusty i rozsmaruj mięso mielone. To jest lepsze choćby od gołąbków
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: mięso mielone na liściu kapusty
Tradycyjne gołąbki to przeszłość. Poznaj nieskomplikowany przepis i z kapusty oraz mielonego mięsa przygotuj coś znacznie lepszego. Zadowolenie na twarzach najbliższych gwarantowane.
- Strona główna
- Kuchnia
- Weź liście kapusty i rozsmaruj mięso mielone. To jest lepsze choćby od gołąbków
Powiązane
Gdański zabytek z szansą na nagrodę
1 godzina temu
Czasem konieczność w kuchni wychodzi na zdrowie
1 godzina temu
Nikt nie opuścił tego miejsca głodny
2 godzin temu
Polecane
Pasożyty jelitowe – cisi intruzi w Twoim…
1 dzień temu
Masowe zatrucie w Krakowie
1 dzień temu